Politica de confidenţialitate

POLITICA CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Introducere

Politica a fost adoptata prin aplicarea Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulament”), pentru a descrie regulile si practicile noastre în ceea ce priveste colectarea, utilizarea si stocarea datelor personale ale persoanelor fizice.

În aceasta Politica cu privire la protectia datelor cu caracter personal veti citi despre:

  • Ce fel de date personale prelucram. Scopurile si temeiurile prelucrarilor
  • Cum folosim datele personale primite
  • Cu cine împartasim datele personale si în ce scop
  • Drepturile persoanelor fizice vizate
  • Pentru cât timp pastram datele personale pe care le prelucram
  • Cum va protejam datele personale
  • Cum sa ne contactati.

Ce fel de date personale prelucram. Scopurile si temeiurile prelucrarilor.

In cadrul cabinetului medicat Dr. Aurelia Popescu – Dr. Cosmina Brümmer (SC Apogeu s.r.l.) va sunt oferite servicii de consult si tratament ginecologic, ecografie 2D, 3D, 4D, Doppler Color, ecografie 5D, videocolposcopie / planificare familiala.

In furnizarea Serviciilor, cabinetul medical Dr. Aurelia Popescu – Dr. Cosmina Brümmer primeste/colecteaza date personale ale unor persoane fizice („persoane fizice vizate”), care pot include: nume, prenume, cod numeric personal, seria, numar telefon, adresa, date reteta/date medicale.

Cabinetul medical Dr. Aurelia Popescu – Dr. Cosmina Brümmer prelucreaza date personale in legatura cu activitatile prezentate mai sus, si in scopul arhivarii (in conformitate cu cerintele legale), in scop probatoriu (pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi in conformitate cu dispozitiile legale), in scopul informarii cu privire la produsele si promotiile sale, precum si pentru facturarea si incasarea serviciilor furnizate.

In cazul persoanelor care viziteaza site-ul nostru, www.ginecologie-ecografie.ro , este posibil ca, cabinetul medical Dr. Aurelia Popescu – Dr. Cosmina Brümmer sa colecteze adresa de IP si informatii despre sistemul de operare a computerului utilizat de persoana fizica vizata la momentul accesarii site-ului, browser-ul folosit, versiunea aplicatiei, setarile de limba, paginile web accesate de persoana fizica.

Temeiurile prelucrarilor de date personale, pot fi de la caz la caz:

  • Prelucrare necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale (art. 6 alin. (1) lit. ( c) din Regulament);
  • Prelucrare pe baza de consimtamant (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulament);
  • Prelucrare necesara in scopul unui interes legitim (art. 6 alin. (1) lit. (f) din Regulament.

In desfasurarea activitatii sale specifice, poate fi necesar ca SC Apogeu s.r.l. sa prelucreze si categorii speciale de date, caz in care, pe langa temeiul juridic general, se va intruni si cel putin una dintre conditiile prevazute de art. 9 alin. (2) din Regulament.

Cum folosim datele personale primite

Folosim informatiile cu caracter personal în modalitatile descrise în aceasta Politica cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi transmise unei terte parti numai în masura în care acest lucru este necesar pentru realizarea scopului pentru care au fost colectate. Daca pentru indeplinirea serviciilor sale, SC Apogeu s.r.l. va trebui sa transmita datele personale ale persoanelor fizice vizate, altor companii sau colaboratori cu care se afla in relatii de parteneriat, cum ar fi: furnizori de servicii IT, contabilitate, sau alti furnizori sau subcontractori, aceasta se va face numai in scopurile specificate aici, in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care se angajeaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si confidentialitate, în conformitate cu prezenta politica, sau cu propria lor politica care prevede un nivel similar de protectie, precum si cu Regulamentul.

Cu toate masurile de prevedere prevazute in prezenta Politica, SC Apogeu s.r.l. nu poate garanta ca o terta parte careia ii transmite date personale conform acestei Politici, va respecta prevederile acesteia privind protectia datelor cu caracter personal, propriile sale politici de confidentialitate sau cele ale Legislatiei aplicabile.

Datele dumneavoastra ar mai putea fi transmise organelor de politie, parchet, instante judecatoresti sau altor institutii care exercita autoritatea de stat, in masura in care au atributii legale in sensul primirii unor astfel de date in stricta concordanta cu prevederile legale aplicabile.

Persoanele fizice vizate nu fac obiectul unor decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

Transferul de date în afara SEE

In mod obisnuit, pentru scopul indeplinirii serviciilor sale, SC Apogeu s.r.l. nu transmite datele dumneavoastra in afara Spatiului Economic European (SEE), dar daca o asemenea transmitere va fi necesara, ne vom asigura ca se va face doar pentru scopurile specificate in aceasta Politica si cu garantii adecvate in conformitate cu Regulament.

Drepturile persoanelor fizice vizate

Aveti dreptul sa solicitati:

  • Sa vi se confirme daca datele dumneavoastra cu caracter personal fac obiectul prelucrarii, precum si sa primiti acces la acestea.
  • Sa primiti o copie a informatiilor personale, într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat.
  • Sa solicitati rectificarea informatiilor personale.
  • Sa solicitati stergerea informatiilor dumneavoastra personale.
  • Sa obiectati pelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre noi.
  • Sa cereti restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre noi.
  • Sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.
  • Sa depuneti o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Persoana vizata are dreptul de a-si retrage consimtamantul, atunci cand temeiul prelucrarii este reprezentat exclusiv de consimtamant.

Aceste drepturi pot fi exercitate cu buna credinta, fara sa aduca atingere drepturilor altor persoane sau indeplinirii unor obligatii legale sau contractuale de catre SC Apogeu s.r.l., in conditiile Regulamentului.

Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus sau sa primiti mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa: cabinetului medicat Dr. Aurelia Popescu – Dr. Cosmina Brümmer (SC Apogeu s.r.l.), Ramnicu Valcea, Cartier Nord Str. Rapsodiei Nr. 14 Bl. D1-3, Sc. B, Ap. 3. Vom raspunde intr-un termen rezonabil, dupa verificarea identitatii solicitantului.

Vom lua în considerare orice solicitari sau plângeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu încalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, România.

Durata de pastrare a datelor dumneavoastra

Vom pastra datele dumneavoastra timp de 10 ani de la data furnizarii lor catre noi, in vederea asigurarii unui nivel optim al serviciilor medicale si in viitor, in masura in care ni le veti solicita, sau atata timp cat pot fi necesare pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate, sau pentru a ne conforma unor obligatii legale sau pentru a putea raspunde unor pretentii in legatura cu serviciile sau produsele furnizate, dupa caz.

Cum protejam datele personale pe care le prelucram

Mentinerea sigurantei datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice vizate este de o importanta capitala pentru SC Apogeu s.r.l.. Toate datele personale prelucrate de SC Apogeu s.r.l. sunt supuse unor standarde stricte pentru a ne asigura ca prelucrarile sunt sigure si ca se mentin niveluri adecvate de confidentialitate. Persoanelor neautorizate nu li se permite accesul la datele cu caracter personal.

SC Apogeu s.r.l. adopta masuri tehnice si organizatorice rezonabile si adecvate pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizarii incorecte, accesului neautorizat, divulgarii, modificarii si distrugerii.

SC Apogeu s.r.l. va prelucra date personale numai în scopuri limitativ prevazute in aceasta Politica si nu va prelucra date personale în niciun scop incompatibil cu scopurile prevazute.

Desi luam masuri rezonabile pentru protejarea datelor cu caracter personal, nu putem fi insa responsabili pentru faptele celor care obtin acces neautorizat sau abuziv si nu putem oferi garantia, expresa, implicita sau in orice alt fel, ca astfel de incidente nu pot aparea.

Datele personale nu sunt transmise catre o terta parte decat in conditiile prezentei Politici si cu respectarea Regulamentului.

Cabinet Ginecologic

Cabinet Ginecologie / Ecografie 2D, 3D, 4D, Doppler Color
Videocolposcopie / Planificare familiala

Telefon: 0250 74 41 51 Ramnicu Valcea, Cartier Nord Str. Rapsodiei Nr. 14 Bl. D1-3, Sc. B, Ap. 3 Parter - Interfon 03

design: george enache

Administrare